#Salut20comb (3) EL QUE PENSA LA IRIS

Post firmat per IRIS ALARCON BELMONTE


El Jordi Mestres i jo hem participat a la Jornada de salut 2.0 del Col·legi de Medicina de Barcelona, #salut20comb i hem tingut la sort de poder presentar el nostre estimat bloc als companys i companyes que hi assistien i aquells que ens seguien per streaming i twitter.



Com ha dit avui en la seva presentació en @GerRodFer
“escriure una publicació en un bloc ens permet ordenar les nostres idees”. 

Avui, permeteu-me que ordeni els meus sentiments amb tots i totes vosaltres.

Fa uns dies en @JordiMes3 em deia que som “especialistes en reptes”, al que jo li vaig respondre que és cert, som uns somiadors! Ens vam conèixer a la universitat i des del principi vam compartir hores de xerrades sobre somnis i projectes... imaginavem un món millor i ens projectavem com una part activa del canvi! A mesura que han passat els anys, en hem convertit en companys de viatge i de batalles, hem madurat i hem aprés l’un de l’altre i de la societat que ens envolta.

Actualment, tots dos compartim aquest projecte de l’ÀgoraMèdica que és molt més que un bloc. És un espai que ens permet somiar i sobretot, ens permet treballar per aconseguir aquests somnis: res no ens sembla impossible, res no ens frena, no defallim, no ens rendim! I crec sincerament, que aquesta passió amb que vivim la vida, i que, tot s’ha de dir, ens fomentem d’una forma gairebé patològica, fa que visquem la vida d’una forma intensa i engrescadora.

Avui desitjo donar-li les GRÀCIES al Jordi per aquests anys de camí conjunt: per les llàgrimes vessades a la seva espatlla, pels riures amb el seu humor àcid, per la força quan a una mateixa se li acaben… per permetre’ns conèixe’ns tal i com som i d’aquesta manera respectar-nos i fer-nos crèixer l’un a l’altre. També un gràcies a la Sandra, la parella del Jordi, per la seva energia i la seva presència sempre necessària i acollidora. Sempre ajudant, sempre disposada.

L’ÀgoraMèdica és un bloc de dos metges joves de familia, però també i sobretot és amistat, passió, somnis, treball, força, energia i ESPERANÇA.

Gràcies a tots i totes qui ens seguiu i confieu en nosaltres… ENS VEIEM A L’ÀGORA!

Comentaris

  1. Gràcies Iris!! La veritat és que l'àgora està sent un projecte molt interessant!! compartir-lo amb tu només pot portar coses bones!! Visca el 2.0 i visca l'off-line!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per haver realitzat un comentari. Entre tots fem creixer l'àgora