4 EINES PER ESTUDIAR IDIOMES A LA XARXA

Farem un repàs a quatre eines online per a l'estudi d'idiomes, algunes són més interactives, altres utilitzen el joc com a eina pedagògica, altres es bases en la utilització de les xarxes socials. Sigui com sigui hi ha webs per a tots els gustos. Actualitzat a 2020.


Idomes gratuïts per a totohom, aquesta és la seva filosofia. Aprenentatge d'idiomes online, basat en nivells i utilitzant el joc. Interessant és la forma en que es va desenvolupar, pots consultar un TED del seu creador.




BUSUU 
Aquesta pàgina web és en realitat una comunitat virtual per a l'estudi d'idiomas. Presenta unitats formatives i la possibilitat de contactar amb altres usuaries natius de l'idioma que estàs estudiant.

Aplicatiu fàcil de fer servir, et deixa fer una prova de nivell inicial, després cal registre.

Aquest últim recurs, presenta una selecció de cursos gratuïts de diverses àrees de coneixement. Per a la temàtica d'idiomes haureu d'anar a l'apartat corresponent, hi ha cursos online desde anglès fins al llatí, passant per xinès, rus, etc.

     Saps altres aplicatius a la xarxa per a l'estudi d'idiomes?, ho compartim (fes un comentari amb les teves aportacions), has utilitzat algunes de les eines exposades? deixa un comentari també per a compartir experiències.

Comentaris

  1. Gràcies, Jordi! Ni idea de que existia tot això!!!! HI HA UN MÓN PER DESCOBRIR!!!!! I amb ÀGORA MÈDICA cada dia ho fem una miqueta més.... :-)

    ResponElimina
  2. Poc a poc anirem explicant tot allò que pogui ser interessant. Entre tots fem crèixer l'àgora!

    ResponElimina
  3. Moltíssimes gràcies de molt ajuda!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràciea a tu Anna per llegir-nos, d'això es tracta! de compartir allò que ens pot ser útils a tots!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per haver realitzat un comentari. Entre tots fem creixer l'àgora