PREMIS DARDOS

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO


Aquest mes estem de celebració a l'ágoraMÉDICA, hem fet 1 ANY des de la publicació del primer post el 21 de Febrer de 2013, per això volem celebrar-ho enviant els nostres DARDOS als Blocs favorits de l'àgora, aquells que consultem i seguim de prop. L'ordre és aleatori i segur que ens deixem molts blocs que ens agraden, però les llistes són així ... 

Els Premis DARDOS és un premi simbòlic que es concedeix entre blocaires i que reconeix la dedicació, la creativitat i l'esforç de mantenir un blog, així com la capacitat per transmetre valors personals, culturals i ètics.

El propòsit del premi és promoure la confraternització entre blocaires, mostrant la teva admiració i estima a les persones que publiquen els blocs que més t'agraden.

Primer agraïr als que ens van concedir els seus DARDOS amb anterioritat: Docencia Trencadors, Neuronas en Crecimiento y El Esfenoides: MOLTES GRÀCIES, suposa un estímul el reconeixement al teu treball, i més si prové d'altres blocaires.

Així que els nostres DARDOS són per:

- INFECTOSOS El bloc sobre les malalties infeccioses. Editat entre d'altres per Francisco Fanjul A destacar els seus casos clínics i la seva sèrie sobre antibiòtics.

- NEURONAS EN CRECIMIENTO Es tracta d'un bloc editat per María José Mas, pediatra i Neuropediatra, la seva temàtica es centra sobre neurodesenvolupament i neuropediatria.

- CAP POBLENOU Bloc del Centre de Salut del Barri del Poblenou de Barcelona, informació i post sobre educació en Salut.

- MAMA PEDIATRA Editat per Amalia Arce, pediatra y mare. Escriu sobre experiències profesionals, reflexions sobre maternitat  i un miqueta de la seva vida.

- DOCENCIA TRENCADORS Bloc liderat entre d'altres per Biel Moragues, metge de Família de les Illes Balears, imprescindible seguir els seus casos clínics setmanals.

- El ESFENOIDES Bloc de diagnòstic per la imatge, editat per Erik Santa Eulalia, a destacar les seves làpides de repàs molt útils per a refrescar continguts.

- LA eSALUD QUE QUEREMOS Sense dubte un referent en això que diuen Salut 2.0, i amb tan sols un any de vida. El seu editor és Javier J. Díaz Ja és molt més que una bitàcora.

UN RAYO DE ESPERANZA Bloc editat per Virgina Ruiz Martín, metge especialista en Oncologia Radioteràpica.

- S DE SALUD Editat per Pedro José Soriano Martin, infermer i molt implicat en això de la eSalut, a destacar la iniciativa BLOGSANITARIOS

- YOUR FAMILY DOCTOR Com diu la seva capçalera: Reflexions amb tinta de metge, editat per José Manuel Salas


¡¡Felicitats a tots per la vostra feina, sens dubte la Blogosfera Sanitària està més viva que mai!!

Comentaris

  1. ¡Felicidades por el premio y por supuesto por el blog!

    ResponElimina
  2. Gracias!! Siempre viene bien un poco de reconocimiento... y si es entre blogueros, pues mucho mejor!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per haver realitzat un comentari. Entre tots fem creixer l'àgora