GRUPS DE FACEBOOK AMB MOLT BONA CARA

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

En aquest post us vull parlar d'Alguns Grups i perfils de FACEBOOK dels quals POTS treure Molt Profit en això de la Salut 2.0, aquesta xarxa social té POSSIBILITATS enormes de comunicació i més tenint en compte que de moment és la número u en quant a usuaris actius.

Es tracta d'un grup obert amb més de 1100 membres i creixent, els seus administradors són dos infermers: Pedro Jose Soriano, artífex també del Bloc SdeSalud i Marcos Rubio. En aquest grup es pretén crear un lloc de trobada en l'entorn de l'anomenada Blogosfera Sanitària, donar visibilitat als nous post dels blocs i sobretot generar comunicació.

Es tracta d'un grup destinat als nous Especialistes en MFiC que han finalitzat el seu període MIR en els últims 5 anys, pretén ser un fòrum obert de trobada entre els JMF. Compta amb més de 120 membres

pàgina de SEMFYC
És seguida per unes 1440 persones, hi trobaràs referències als seus editorials a la Revista Atención Primaria, AMF, als blocs dels seus grups de treball i molt més. És una forma senzilla i còmoda d'estar actualitzat amb les últimes notícies de la Societat Espanyola de Medicina de Família.

Es tracta d'un grup de trobada per a aquells professionals interessats en les Cures Pal·liatives. En aquest grup trobaràs informació relacionada amb SECPAL (Societat Espanyola de Cures Pal·liatives), així com articles i notícies relacionades amb el món de les Cures Pal·liatives.

Grup de Facebook sobre el Blog homònim sobre dolor crònico amb més de 300 membres, escrit per la Dra Ana González Duc. En aquest grup trobaràs informació sobre tractaments en dolor oncològic, artràlgies diverses i molt més.

Coneixes algun grup que valgui la pena compartir, deixa un comentari compartint i escriu a info@agoramedica.org

Comentaris

  1. Unos consejos muy interesantes, sigo a varios de ellos y realmente vale la pena hacerlo!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Facebook puede ser muy útil para compartir información profesional, no hay que tenerle respecto si sabes utilizar sus sistemas de seguridad y privacidad. Si sabéis algún grupo más interesante no dudéis en compartir!!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per haver realitzat un comentari. Entre tots fem creixer l'àgora