5 BLOGS D'ESPECIALISTES A MIRAR


Post firmat per JORDI MESTRES

5 blogs editats per 5 metges especialistes: desde la pediatria, passant per la cirurgia general, la otorrino, la neurologia pediàtrica i la radioteràpia oncològica. De tot s'aprèn una mica.



     
     Com diu la seva autora, la Dra Maria José Mas: <<quiero explicarte los problemas neurológicos infantiles que te preocupan>>. Està realitzat per una especialista en pediatra i neuropediatria de Tarragona.

   Entre les seves seccions destaquen l'apartat on s'expliquen diferents malalties neurològigues, procediments i altres coses útils, preten per tant fer una tasca divulgativa.

APRENDE OTORRINO


     Aquest blog l'edita la Dra Almudena Trinidad, és metge especialista en ORL a  l'Hospital Universitari Puerta del Hierro (Madrid). Està organitzat per les diferents àrees de treball de l'especialitat: cavitat oral, fosses nassals, faringe, etc. A destacar l'apartat on s'expliquen les diferents proves exploratòries i tests bàsics en ORL (audiometria, diapassons, etc).

DIARIO DE UNA MAMÁ PEDIATRA


     Editat per l'especialista en pediatria Dra Amalia Arce. Com ella mateixa diu el seu blog és un espai on ella s'escapa i escriu les seves experiències com a pediatra i com a mare. Els temes sobre els que tracta só anécdotes com a metge d'Urgènceis, explicacions sobre problemes de salut i actituts preventives, notícies d'interés sanitari, conciliació de vida familiar i laboral, temes educatius i reflexions sobre la maternitat.


TRIBULACIONES DE UN CIRUJANO

     Editat per cirurgià general Dr Javier Prometeo. En aquest blog pretén explicar les seves experiències com a metge cirurgià a la medicina pública. Molt recomanable l'apartat per a metges en formació especialitzada. Cal avisar que donada la naturalesa del blog, no totes les imatges ni casos són per a tots els públics.

UN RAYO DE ESPERANZA

     Blog centrat en el pacient oncològic, està editat per la Dra Virginia Ruiz, especialista en Oncologia Radioteràpica. Pretèn amb el seu blog fer difusió de la seva especialitat, presenta post sobre divulgació científica en relació a la seva àrea de coneixement.


Comentaris

  1. Molt interessant! Només en coneixia un! Me'ls miraré ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si que són interessants! Hi ha professionals que estan fent moltes coses! Properament més novetats a l'àgora, la setmana vinent 5 blogs de grups de treball en MFiC.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per haver realitzat un comentari. Entre tots fem creixer l'àgora