TANCA ELS ULLS I SOMIA


Post firmat per DINA CARDONA


     En primer lloc, estic encantada que l'àgoraMÈDICA hagi volgut comptar amb mi per escriure en aquest blog. Significa poder aportar el meu granet de sorra a un espai virtual que ens ajudi a tots a viure millor i, per què no, aconseguir les nostres fites/objectius.


     Em presento, sóc la Dina Cardona, professional de la selecció de personal. Aprofitant el post del 18 de juliol vull reiterar la importància que té el saber: què m'agrada fer? què m'apassiona? I què vull aconseguir a la vida?

     Sembla una tonteria, però aprofitant l'època estival tothom es replanteja el nou curs escolar... com m'agradaria estar el proper any?



     T'aconsello que tanquis el ulls i somiïs: sí, somiar, és gratis... "a lo Disney". Com diria la meva coach Sophie, "sueña a lo Disney", què t'agradaria ser?, tenir?, a lo grande, sin miedos, ni complejos" Com t'agradaria aixecar-te, on estàs, què fas?...

     Agafa uns fulls en blanc i en cada un dels fulls escrius a dalt les 5 àrees més importants per a tu. I vas escrivint tot, tot, tot el que vols. (Exemple)

FAMILIA
AMICS/AMIGUES
CASA
FEINA
LLEURE

     Un cop has fet això, has de veure de cada full la tasca més senzilla, fàcil i ràpida de realitzar que et porta al que vols aconseguir finalment. Ja hauràs fet el primer pas al teu objectiu.

     Si ho penses i ho fas, ho tindràs, sinó acabaràs fent el que altres decideixin per a tu.

     Com diria Walt Disney: "If you can dream it, you can do it" (si ho somies, ho pots fer).

     Si tornes a escoltar "estudia", "has d'estudiar"... Si realment estudiar el que t'aconsellen et porta al teu objectiu professional o personal, fes-ho, si no NO.

     Quan jo treballava al departament de personal d'una multinacional vaig arribar a entrevistar gent  amb més d'una carrera universitària que no trobaven feina, gent molt preparada, intel·ligent, responsable, seriosa,  però que no tenien clar què volien fer. Quan entrevistava a algú i et deia que no sabia què fer, pensava... si tu no ho saps, jo tampoc. En canvi si estava emocionat per treballar a l'empresa per la qual jo treballava i per la feina i tasques que hauria de fer ell/a, sí tenia la formació pertinent per fer-la, ja tenia més de la meitat del camí de la feina i de la seva felicitat aconseguida!

     Així que ja sabeu: Si busqueu la felicitat, tanqueu el ulls i imagineu-vos-la!!! Comenceu a escriure ja els vostres somnis en un full de paper en blanc!


Dina Cardona Revuelto
dinacardonarevuelto@gmail.com







Comentaris

  1. Gràcies a tu Dina per compartir les teves experiències amb nosaltres i a tota la comunitat de l'àgora. Les visions d'algú que s'ha dedicat a la selecció de personal pot ser molt interessant.

    ResponElimina
  2. M'encanta això de SOMIAR! Jo sóc una "somiadora nata", com diuen els meus amics, un pèl ingenua i tot... però, què seria la vida sense el repte de fer els teus somnis realitat?

    Ja tinc ganes de continuar llegint a la Dina!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per haver realitzat un comentari. Entre tots fem creixer l'àgora