L'EXPERTESA LA TENIM AL NOSTRE COSTAT


Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

Doncs m'ha fet molta il·lusió el retrobament amb tota la família amb la que he conviscut aquests quatre anys en forma de soparet, i això que els darrers mesos de residències han estat marcats per la situació ambiental tant desfavorable.

     Moltes han estat les converses mantingudes i les experiències durant aquest període de temps (4 anys passen volant, però donen per molt).  Grans persones han desfilat per davant meu, especialment el que ha estat el meu referent durant aquest període, el meu tutor Leo, totes les persones tenen una marca personal  i en ell es mostren la fiabilitat i la humilitat tant necessàries en aquests moments en que vivim.


     De tothom te'n portes alguna cosa al calaix de l'experiència, dels tutors, de la resta de metges, d'infermeria, del personal d'administració, dels berenars de divendres ja convertits en tota una institució,...

     D'agrair és que et regalin l'última Guia Terapèutica, i que te la signin tots, inclòs un dels seus coordinadors (que consti que no tinc comissió), que et parli de l'expertesa i agafar consciència de la quantitat de grans professionals que treballen a la nostra sanitat, la gran quantitat d'emprenedors que no paren de fer coses i que fan que tot això funcioni de debò.

     A tots ells moltes gràcies, i tinc la intuïció que els nostres camins es creuaran. Per cert la figureta amb el meu nom que apareix a la foto és un punt de llibre, tota una tradició de l'ABS Sant Josep de l'Hospitalet de Llobregat.

Comentaris

  1. Doncs si, l'experiència de la residència és enriquidora! I molt més gràcies a les persones que ens han acompanyat! De tot i de tothom es pot aprendre!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Iris per fer un comentari, crec que no ens adonem de les persones increibles que hi ha al nostre costat, i no només ho dic per la residència.

      Elimina
  2. Per al·lusions.
    Moltes gràcies Jordi. La veritat és que fiabilitat i humilitat diria que són, de fet, algunes de les teves virtuts. Crec que ets un dels residents que més confiança m'ha donat, d'una banda per les teves capacitats, i d'altra, perquè tens tanta iniciativa que no cal dir-te el què cal fer (tots els que han treballat amb tu ho saben perfectament). Tot això, d'una forma discreta i sense fer massa soroll. L'exemple més clar és aquest blog que has fet tu. La veritat és que tenir-te de resident, ha estat per a mi molt motivador, crec que mai abans havía fet tants treballs de recerca com ara. La teva rotació ha estat per a mi molt enriquidora. Gràcies de debó.
    Leo

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per haver realitzat un comentari. Entre tots fem creixer l'àgora