ESCOLTEM-NOS!!!


Post firmat per DINA CARDONA

     Bon dia, sí, a tots i totes!!! Molt bon dia!!! 

Dilluns 29 de juliol vaig llegir l'article de la Iris Alarcón, aquí al blog d'Àgora Mèdica i em va encantar! Va ser una bona manera de començar la setmana! Llegint un article maco, que ens fa pensar i reflexionar si realment fem el que volem en tot moment, o fem el que volen que fem.

Cada dia tinc més clar que les coses, el món i la manera de fer estan canviant, no sé si vosaltres ho noteu.



     Per una part tenim Matrix, on la gent cedeix un màxim de 8 hores al dia del seu temps, perquè una empresa/companyia pugui continuar creixent.

I cada vegada més estem els que estem fora de Matrix! Els emprenededors/coworkers, empresaris, autònoms/freelance, … que intentem fer el que més ens agrada, alhora que tenim ingressos, això ja és genial.



     Vull informar i recordar el nombre elevat de persones que estan treballant per un altre, i que no se senten a gust amb el què fan. El respecte més gran per mi per a ells. Treballar fent el que no t'agrada per un altre 8 hores al dia, no és gens fàcil. Suposa un esforç gran, molt gran, que no tots estem capacitats per aguantar, el nombre elevat de baixes per ansietat, depressió ho constaten.

Si en canvi ets dels que els hi agrada treballar per un altre i tens la gran sort que t'agrada el que fas, genial! Això sí, tingues en compte, que treballes per un altre, per una persona i/o empresa, i que en el moment que no et necessiti, et farà fora, ja que al cap i a la fi, una empresa no és una ONG (a no ser que treballis en una ONG).



     Aprofito per animar-te com dilluns va escriure la Iris: fes el que t'agrada!. Si, escolta't, escolta el teu cos, les teves emocions, perquè en tot moment el cos et diu si se sent bé o no amb el que fa.

   Últimament he anat al metge amb una persona gran. És molt curiós,  veure com hi ha professionals de tota mena, els que veus que gaudeixen amb el què fan i els què no. Públics i privats.

     Si sabéssiu el que s'agraeix tenir davant un metge que et tracti com a una persona! Que t'escolti, que sigui capaç d'entendre el que li vols dir, que tingui la paciència de fer les preguntes correctes i que adapti el llenguatge al pacient.

Si us plau, metges, persones que esteu de cara al públic, tracteu les persones que ateneu amb bones formes. Si noteu que no us agrada el que feu, canvieu... NO cal que deixeu la feina, simplement us recomano que aprofiteu i escolteu el que el vostre cos us diu. Si en qualsevol moment teniu sensacions negatives, intenteu saber per què i modifiqueu el que us faci gaudir el vostre dia a dia. Així, podreu ser més feliços vosaltres i els del vostre entorn.



Dina Cardona Revuelto
dinacardonarevuelto@gmail.com

Comentaris

  1. ESCOLTEM-NOS! A nosaltres mateixos i a qui tenim davant: mirem-nos als ulls i escoltem allò que ens diuen els sentits.

    ResponElimina
  2. Doncs a escoltar-se una mica!! Per cert ja tenim versió en castella de l'àgoraMÈDICA: http://www.elbotiquindigital.blogspot.com.es/
    bon estiu!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per haver realitzat un comentari. Entre tots fem creixer l'àgora