Dia 8: de pel·lícula


Tot sovint somiem amb vides de pel·lícula... un amor de pel·lícula que mirant-nos als ulls intensament ens digui: "siempre nos quedará Paris".

O un grup d'amigues de pel·lícula, com les de la sèrie "Sex in the city", que no s'enfaden mai i sopen en restaurants espectaculars. O feines de pel·lícula, com aquella en què ets l'ajudant d'una directora d'una revista famosíssima de moda. O viatges de cine, com aquell en què -sense saber com- acabes engrescada en una aventura per descobrir un tresor antiquíssim amagat.



I llavors.... Passen coses com aquesta que ens està passant ara i t'adones que, el més valuós són les coses normals. L'últim viatge a una illa italiana amb la teva millor amiga: vam suar de valent i vam riure encara més! Una feina on puguis anar cada dia, saludar amb un somriure als companys i gaudir del que fas. Els dinars al voltant d'una paella amb el teu grup d'amics, amb qui has sobreviscut a les majors tristeses del -nostre-món. Els fills d'una amiga cantant una cançó que han compost per tu. I les seves trucades, de converses normals, rient de coses normals i que s'acaben amb un "jo més".
I és que... si alguna cosa ens salvarà aquests dies, seran les coses,,, normals!





#quedatacasa       #joemquedoacasa

Comentaris