PACIENTS INFORMATS #FFpaciente

Com ja és conegut, els divendres se celebra la iniciativa tuitera #FFpaciente, en la qual es comparteix informació i projectes fets per a pacients. Així que avui l'àgoraMÈDICA obre les portes, o millor dit les seves pàgines per a compartir recursos en línia per als nostres pacients. ENDAVANT!


Les societats científiques són grans generadores de material per a pacients, a més l'ofereixen en obert. Utilitzen un llenguatge comprensible per a la població general però sense perdre rigor. Algunes per tenir en compte:

semFYC i la seva GUÍA PRÁCTICA DE SALUT


Pensada per afavorir la comunicació entre els professionals de la salut i els pacients, amb recomanacions sobre les malalties i processos més habituals, amb consells, links per ampliar informació i orientació sobre quan consultar al seu metge de capçalera.



Una curiositat molt útil per a pacients sords: la Federació Andalusa de Persones sordes ha realitzat vídeos d'algunes de les recomanacions de la guia (els trobareu al final de la pàgina)


CAMFiC i els seus FULLS PER A PACIENTS

Més de 90 fulls amb informació per als nostres pacients, els trobareu en un llistat per ordre de creació, però al lateral de la pàgina teniu un cercador que et permet localitzar el full que més t'interessi. Estan tots en català i castellà, però a més trobaràs molts traduïts al basc, anglès, francès i fins i tot àrab.

Utilitza a discreció, estan en obert!

Comentaris