LES VOSTRES 10 MILLORS APP EN ATENCIÓ PRIMÀRIA: posar ordre

Seguint amb el tercer post per resumir tot el que ha donat de si la sessió 'Les vostres 10 millors APP en Atenció Primària' En aquesta ocasió tracte sobre els mecanismes de regulació, qui posa ordre a tanta oferta sobre aplicacions mòbils? Es poden posar portes al camp?


S'estima que hi ha més de 100.000 app relacionades amb temes de salut, aquí entren des d'aplicacions per perdre pes, exercici, compta passos, registre de constants fins app que realitzen seguiment mèdic en línia. És aquest sentit la pregunta és obligada com anem a avaluar aquesta magnitud d'aplicacions, sense comptar que ens fondrem la memòria del mòbil ...

PROPOSTES DE CONTROL


Iniciativa en anglès sobre apps relacionades amb temes de salut, es tracta d'un agregador d'apps testats per usuaris, pacients i professionals. Disposa d'un menú i submenú per especialitats. Plataforma molt completa sobre APP. Limitacions, les pròpies d'una iniciativa oberta.

calidadappsalud.com

Des de l'Agència de Qualitat Sanitària de la Conselleria de Salut andalusa ens presenten la seva proposta per validar app de salut, per a això han creat un segell propi: Distintiu APPSaludable. Compten amb un catàleg amb totes les app validades i aquelles en procés de validació. Molt interessant el treball realitzat amb la seva guia de recomanacions

ticsalut.cat

Iniciativa de la Fundació TicSalut del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya proposen aglutinar tots els projectes en mobilitat i app de salut i socials, per això compten amb un mapa amb geolocalització i es poden fer cerques per especialitat, país o àmbit d'actuació. A més col·laboren amb la següent iniciativa.


Iniciativa sorgida de la Fundació Barcelona Mobile World Capital, compten amb un showroom d'app amb més de 250 aplicacions, classificades per àrea clínica, una característica és que totes elles estan propostes, certificades o creades per institucions o organitzacions mèdiques.

Per a saber+

APP, SALUD Y LA GENERACIÓN DO IT YOURSELFE, a propòsit sobre la meva opinió en relació a la importància de les app en temes de salut.


Cómo regula la FDA las apps médicas móviles de eH4ALL








Comentaris