RECURSOS 2.0 EN FARMACOLOGIA CLÍNICA (3)

los fármacos no son chuches...
Tercer lliurament de farmacologia a la Xarxa, amb recursos útils per a posar-te al dia i sobretot per a que no t'ennueguis amb les pastilles... abordarem una eïna per intercanviar fàrmacs en psiquiatria, una altra sobre polimedicació i acabarem amb els errors de medicació.

pasat per Fàrmacs a la xarxa (1) i (2).


Comencem amb una interessant i útil eina per fer canvis de fàrmacs en psiquiatria, canvis entre fàrmacs i recomanacions en inici d'ús. Amb taula interactiva per no perdre't en el mar de dubtes que suposen els canvis de medicació i una pràctica calculadora per intercanviar Benzodiacepines.

Interessant iniciativa que busca, en paraules textuals, millorar la salut dels pacients i de la comunitat entorn al fenomen de la polimedicació. Compten amb festival propi de curts. Podeu passar-vos per la seva compte de twitter o facebook, entre altres xarxes socials.

Sens dubte una gran iniciativa, es tracta d'una web per alertar els professionals sanitaris sobre possibles errors de medicació. Si et mous per twitter no et perdis el seu compte. Una iniciativa basada en les noves tecnologies (que ja no són tan noves ...) però centrada en una vella competència, la comunicació i l'intercanvi d'informació.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentaris