TALLER DE TWITTER EN #ASTURSEMFYC

Us ofereixo un recull de material de consulta sobre twitter, des de coses tan bàsiques com els 3 videotutorials sobre els primers passos, passant per consells de seguretat i les reflexions sobre el gran poder de compartir en xarxes socials i en especial en twitter.
Tot sobre twitter!


-videotutorial configurar compteco i material adicional. En el vídeo repassem els passos bàsics per a obrir un compte a tuiter, no es tracta tant d'explicar pas per pas el que has de fer per obrir el teu compte ja que és molt intuïtiu, sinó fer-te veure els punts claus en el moment de començar la teva aventura en tuitera.

-videotutorial donar la cara i material adicional. Com canviar la fotografia de compte i la capçalera, és molt important a twitter DONAR LA CARA, així que ni se us acudeixi deixar l'ou com a foto de twitter. Després podeu accedir al material extra per saber alguna cosa més sobre la importància de la foto.

-videotutorial donar color a la teva biografia i material adicional. Sobre les dades de biografia i el disseny de colors bàsics d'teu compte de twitter, en el video us explico pas a pas com canviar tota la informació de compte: la teva biografia, la localització, afegir la teva web o bloc, etc. També canviarem el color base del teu perfil.

Algunes cites sobre com treure més suc a això de Twitter: com hauria de ser el tuit perfecte, evitar alguns costums estereotipades, aprofitar els tuits per afegir-los com a bibliografia i una mica més.

5 claus per a començar a ser 2.0, 5 claus, de producció limitada, per començar a moure en el terreny de la comunicació en xarxes socials.

3 consells de seguretat a twitter: Internet no és asèptic, això ho he comprovat en diverses ocasions, el que es fa amb el teclat o amb el teu smartphone pot tenir conseqüències, així que repassem aquest post sobre alguns aspectes a tenir en compte en relació amb temes de seguretat en entorn 2.0 (geolocalització, encriptat de compte i permisos a tercers)

Diccionari Twitter-espanyol (1) i (2): la xarxa social de l'ocellet té un llenguatge propi, no et perdis res per no conèixer alguna abreviatura

El poder de compartir, recupero aquest post sobre el poder de compartir en xarxes socials, sobre la interacció entre persones a la xarxa. La importància d'interactuar i el bé que ens sentin les converses en el núvol d'internet. Un experiment, realitzat a l'atzar, dos tuits un mateix dia, sobre dos programes de televisió i dos periodistes...

Xarxes socials i formació, les noves tecnologies i en particular les xarxes socials poden ser una bona forma de seguir en formació. Existeixen gran varietat de propostes ja en actiu, des de blocs, canals de youtube, comptes de twitter, sessions en streaming i molt més. Però em pregunto ¿són realment útils les xarxes socials per seguir formant-nos com a professionals de la salut? IMPACTE, IDEES BÀSIQUES i LIMITACIONS

Comentaris