SOBRE UN TWEETUP: eSALUT EN ATENCIÓ PRIMÀRIA

El 23 d'abril vam realitzar el TWEETUP sobre eSalut i Atenció Primària, amb el hashtag #eSaludAP. En aquest mateix blog ja hem analtizat de forma quantitativa l'impacte del hashtag, que pots consultar a l'enllaç: Anàlisi impacte #eSaludAP
En aquesta publicació volem repassar el contingut del fòrum que es va crear al voltant del món 2.0 i la seva relació amb l'Atenció Primària.

Què és per tu la eSalut aplicada a l'Atenció Primària?

Tots estem d'acord! Les xarxes socials són una font inesgotable d'informació i un punt de trobada per compartir entre professionals de la salut.




Cóm creus que ha canviat la teva vida professional, el fet de formar part de les XXSS?

Participar en xarxes socials es tradueix en una ampliació del cercle de "col·legues". Aquest és el motiu de que, per exemple, per metges que treballen en zones rurals el sentiment de "soledat" sigui ara menor o que es creïn sinergies i projectes interessants nascuts de l'úter 2.0.





Quins camins hem de seguir per generalitzar l'eSalut? 

Continuar treballant en aquest missatge positiu del què aporta les xarxes socials des d'un ús responsable i sense oblidar el món conegut com l'offline. El millor del 2.0 és donar-se les mans al 1.0!  Així, les xarxes socials ens ajuden a apropar-nos, conèixer i compartir amb el fi d'acabar creant xarxes personals de treball fructíferes i positives. 
Finalment, una de les tasques pendents serà el de cóm interaccionar amb els pacient i ciutadans en general.





Acabem aquest repàs del TWEETUP #eSaludAP amb aquesta piulada, que a l'@agoramedica ens agrada molt: 




Comentaris