INICITIVES SANITÀRIES A LA XARXA (2)

¡abre los ojos, no te pierdas nada!
En aquest post destaquem quatre iniciatives creades a la xarxa per professionals sanitaris, una per donar visibilitat a les iniciatives creades pels pacients, una altra per visibilitzar el paper del personal d'infermeria del nostre país i per finalitzar dues iniciatives per a reivindicar l'Atenció Primària. Som-hi...
Accedeix a l'edició (1)


#FFpaciente
Iniciativa creada pel blog sdSalud de Pedro Soriano, del que es tracta és d'organitzar aquelles iniciatives dirigides per pacients utilitzant tots els divendres l'etiqueta #FFpaciente a twitter. A destacar l'apartat d'iniciatives de pacients i el d'associacions de pacients.



Iniciativa creada fa ja uns mesos per donar VISIBILITAT al gran treball que realitza el personal d'infermeria del nostre país, també auxiliars d'infermeria, zeladors i altres. Podeu seguir la seva blog o al seu compte de twitter @enfrmeravisible

Hashtag creat per denunciar la situació de l'Atenció Primària en el nostre país, pots seguir el seu compte de twitter @APrecaria. Accedeix al manifest sobre la precarietat laboral definitiu i si vols pots adherir-te.





No podia acabar aquesta selecció sense destacar el vídeo editat per La Cabecera, molt de ritme per reivindicar el paper de l'Atenció Primària.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentaris