IMPACTE DEL HASHTAG #ASTURSEMFYC

Molta activitat al hashtag del congrés de la semFYC, #AstursemFYC, més de 4000 tuits amb un impacte potencial de vertigen. Intentarem treure una miqueta de suc i el podem aprofitar encara més.


Entra a la conversació global!


Algunes dades sobre el hashtag, al tancament del tercer dia de congrés es va generar la següent activitat:
797 participants 9.454.932 impactes* 4.852 tuits 
*correspon a impactes potencials, és a dir, el nombre de vegades que s'ha pogut veure el hashtag #AstursemFYC

Podeu seguir tot el dit a la conversació d'#AstursemFYC, perì avisats esteu són més de 4000 tuits... però anem per parts:

-totes les fotografies etiquetades amb #AstursemFYC, una bona forma de visualitzar l'activitat generada.
-accès a tots els videos etiquetats, ponències, presentacions y alguna cosa més...
-notícias aparegudes a mitjans de comunicació o agències de notícies amb l'etiqueta #AstursemFYC.

Recerca avançada:
Una bona forma d'intentar fer cerques en funció de les teves pròpies afinitats.

-PAPPS i #AstursemFYC, tot l'etiquetat aquests tres dies amb les dues paraules.
-Taller HaciendoDomis i #AstursemFYC, si et vas perdre el taller d'Atenció Domiciliària de l'Aula Docent, pot ser una bona opció per recuperar informació (moment "vinc a parlar del meu llibre")
-AMF i #AstursemFYC, coincidint amb la taula AMF a Asturias...

Prova a realitzar les teves pròpies recerques https://twitter.com/search-advanced (per exemple astursemfyc+Zurro, astursemfyc+atenció precària, etc.), realitza les combinacions de paraules que et resultin interessants i connecta amb el que s'ha dit a twitter.

Propostes de millora:

-Un Dels problemes (o èxits, segons com es miri) és la gran quantitat de tuits generats durant aquests 3 dies de congrés, això pot generar que es perdi molta informació o fins i tot es barregin continguts de taules o tallessis que es realitzen de forma simultània, així que es podrien seleccionar hashtags temàtics propis per a activitats destacades, per exemple #semFYCpapps, #semFYCjmf, #semFYCMVdG, etc ...

-formació, Com en tot a la vida, cal cert grau de formació, saber utilitzar les eines, conèixer el llenguatge propi de twitter. En alguns casos es generen certs tuits que s'assemblen més a un xat i que aporten poc valor, és el que podríem anomenar soroll digital. Així que hauríem de centrar esforços en més i millor formació.

Comentaris