5 CLAUS PER A COMENÇAR A SER 2.0

Coincidint amb el taller de COMUNICACIÓ 2.0 de les #JornadasCebrià2015, us deixo 5 claus, de producció limitada, per començar a moure en el terreny de la comunicació en xarxes socials. Comencem pel principo.
¿Vols comunicar en salut 2.0?



1. No estar en Xarxes Socials no vol dir que no existeixis a la xarxa
És una creença massa estesa, molts són els que creuen que no estar en xarxes socials (no tenir facebook, ni twitter, etc) significa no estar disponible ni present al gran núvol d'internet, res més fals. Fes la prova i busca't a goolgle.

2. La privacitat en Xarxes Socials és cosa teva: ACTUA!
Hi ha una opció en totes les xarxes socials poc utilitzada, configura les teves prioritats de privacitat, qui pot veure les teves publicacions, les teves fotografies, etc. Encara que no oblidis que cada xarxa social té el seu propi llenguatge i les seves pròpies regles, és totalment acceptable tenir les teves fotografies en mode privat a facebook, però un compte de twitter visible tan sols per seguidors no té gaire sentit.

3. La foto d'avatar de les xarxes socials sol ser pública si o si
Pensa-ho bé, la fotografia d'avatar que triïs per la teva xarxa social serà visible pràcticament sempre, així que tria bé per què és pública i et pot definir.

4. L'essència de les xarxes socials és col·laborar
Al principi un participa en xarxes més per veure i llegir que per participar, però no oblidis que l'essència principal és compartir i col·laborar.

5. Deixa empremta en tot el que facis
I sobretot, facis el que facis, fes-ho amb tot cor, deixa marca en tot el que facis, el que diguis, en el que participis. Mostra't tal com ets, o millor dit te examinar com la millor versió de tu mateix.


Comentaris