#eSaludAP: IMPACTE DEL HASHTAG

Tecnologia d'apropament
El passat 23 d'abril per finalitzar un radiant dia del llibre i de Sant Jordi, vam realitzar el Tweetup sobre eSalut i Atenció Primària, en el post d'avui analitzem el que va donar de si el hashtag de l'esdeveniment: #eSaludAP, participació, impacte potencial, etc. Comencem!!1 hora d'event
3 preguntes:

Què és per a tu la eSalut aplicada a l'Atenció Primària?
Com creus que ha canviat la teva vida professional, el fet de formar part de les RRSS?
Quins camins hem de seguir per generalitzar l'eSalut?

Al tancament del tweetUP:
299 tuits en una hora
50 participants->Anàlisi del hashtag al tancament de l'esdeveniment, utilitzant l'eina online Tweet Binder: informe complet(1)
->Anàlisis del hashtag a les 12h del tancament informe complet(2) i amb FollowTheHashtag informe complet (3) És a dir, a les 12h d'acabar la conversació en directe, el hashtag continua generant impactes, exactament:

de 50 participants a 69
puja uns 55.000 impactes potencials
passa de 299 tuits a 324

(1) anàlisis del hashtag just al tancament de l'event, és a dir al finalitzar la conversació, 23 Abril a les 23:26pm
(2) informe a les 12h del tancament de l'event, 24 d'Abril a les 10:15am, tot i que tweetBinder té una limitació, la versió gratuiïa tan sols analitza els últims 300 tuits.
(3) Eina molt útil amb la que a més pots geolocalitzar la procedència dels tuits.

Segueix tota la conversació a twitter: http://bit.ly/1JyGuQ9 o a twubs: http://bit.ly/1bzS8zE

Geolocalització del hashtag, interessant punt de vista de FollowTheHashtag, en el qual podem veure la procedència de la conversa. En resum un dijous a les 22h, en dia laborable, persones diverses de diferents racons del país parlant entre ells i sobretot compartint...

Fins aquí l'anàlisi del hashtag, la setmana que ve informe complet sobre el que es va dir... amb alguns conteptos molt interessants !!

Comentaris