SIDA: RECURSOS A LA XARXA

No se trata de entender,
sino de estar ahí
1 de Desembre DIA MUNDIAL DE LA SIDA, a la xarxa tenim una gran quantitat d'informació que ens pot ser útil en la consulta, tant per formar-nos com per donar informació als nostres pacients. En aquest post repassem alguns recursos d'interès dels molts que existeixen: un hashtag per recopilar informació a twitter, apps per al mòbil, la presència digital d'un grup d'estudi sobre la SIDA, un vídeo per conscienciar...

En el compte oficial de @semFYC ens proposen aquest hashtag: #MFsida per a compartir informació útil tant per a professionals com per a pacients.

5 APP sobre VIH
Desde la Comunitat online @Ippok de @diariomedico, ens proposen 5 app per a mòbil que ens auda amb la tasca de prevenció de contagis.

GeSIDA
Es tracta del Grup d'Estudi de la SIDA de la Societat Espanyola de Malalties Infeccioses i Microbiologia Clínica (SEIMC). Podéu accedir al seu compte de twitter @GeSIDA o de Facebook. Tenen com a objectiu promoure, fomentar i difondre l'estudi de la investigació de la infecció per al VIH y les seves complicacions.

SETMANA EUROPEA DE LA PROVA DEL VIH
Imprescindible aquest post* del Blog del Dr López Heras, coincidint amb la setmana Europea de la prova del VIH, en el qual s'explica qui s'hauria de fer la prova i cada quant. S'explica a més els tipus de proves i l'anomenat període finestra.


*López Heras, David (17/11/2014) "Semana Europea de la prueba del VIH 2014 ¿Quién se debería hacer la prueba del VIH y cada cuánto tiempo?" [http://www.drlopezheras.com/2014/11/semana-de-la-prueba-del-vih-2014-quien.html] Font: http://www.drlopezheras.com/

QUE NO ET CEGUI LA PASSIÓ:
No podia tancar aquest post sense recuperar aquest curt de Tamara Sancho Rafa Pardo, amb direcció de Gemma Gibert:


Algu recurs més que volgueu compartir?
Deixa un comentari

Comentaris