ONCOLOGIA A LA XARXA

La muntanya és alta, però
con ajuda...
En aquest post repassem dos blocs i una pàgina web sobre recursos a la xarxa en oncologia i cures pal·liatives. En concret dos blocs sobre oncologia radioteràpica i la pàgina web d'una societat científica en cures pal·liatives. I com estem a les portes d'una altre Nadal, recordem el vídeo de fa un any de l'Hospital Sant Joan de Déu amb Antonio Orozco.

CARPE DIEM
Bloc editat per Tere M. Miguelánez@MsConcu, metge especialista en Oncologia Radioteràpica. A destacar la seva secció d'entrades dedicades als pacients, molt útil amb recomanacions i consells. Una altra secció molt interessant és la que es diu El meu petit món, en la qual escriu sobre temes més personals i reflexions pròpies.

PALIATIVOS ANDALUCÍA
http://paliativosandalucia.com/
A través del resum setmanal de AMF, descobreixo la pàgina de la Societat Andalusa de Cures Pal·liativesSACPA), es tracta d'un espai en el qual trobaràs una sèrie de documents (a manera de post) sobre temes clau en l'acompanyament dels nostres pacients en el seu final de vida, així com enllaços a notícies d'interès sobre el tema.

UN RAYO DE ESPERANZA
http://draruiz.blogspot.com.es/
Bloc centrat en el pacient oncològic, editat per la Dra. Virginia Ruiz, especialista en Oncologia Radioteràpica. Pretén amb el seu bloc fer difusió de la seva especialitat, presenta post sobre divulgació científica en relació al seu àrea de coneixement.

Recordem el video de l'últim Nadal de l'HSJD

Algun recurs que volguis compartir?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentaris