SALUT COMUNITÀRIA A LA XARXA

Dona-li la mà a la Comunitat,
et sorprendrà.
Una part important de l'activitat que s'hauria de realitzar en un centre d'Atenció Primària és la Salut Comunitària, tot i això és la gran oblidada, ja sigui per les administracions o pels mateixos professionals per diversos motius. En aquest post repassem algunes iniciatives a la xarxa sobre activitats de Salut Comunitària.
Us sona allò de bio-psico-social?


SALUD COMUNITARIA
Editat per Rafa Cofiño, metge de Família dedicat a la Salut Pública a Astúries. El bloc neix, com el mateix autor diu, com quadern en obert per treballar i compartir temes relacionats amb la Salut publica.

COMUNIDAD
Es tracta d'una publicació semestral sobre el programa d'activitats comunitàries en Atenció Primària. Trobareu temes relacionats amb investigació, experiències, opinió, residents, etc.

RED PACAP
Es tracta d'un recull d'activitats comunitàries, es concep com una xarxa de grups d'acció, pertanyents o amb alguna connexió amb algun centre de Salut i que realitzen activitats de participació o intervenció comunitàries. accedeix al buscador d'activitats. Ho pots seguir a @e_2014PACAP



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentaris