RECURSOS PER A PROFESSIONALS EN FORMACIÓ

Si ets professional sanitari saps la importància de seguir formante a diari, en aquest post us recollim algunes iniciatives pensades per al període de formació, sobretot per a metges i personal d'infermeria. Des blogs especialitzats en aquest període, passant per una selecció de blocs docents, fins arribar a la inestimable ajuda de twitter.


Blog RESIDENTS, JMF i VdGM
http://residentesyjmfsemfyc.wordpress.com/
En aquest blog de semFYC podreu estar al dia de tot el que es cou en formació en les tres seccions diferenciades: metges residents en MFiC, joves metges de família (JMF) i moviment Vasco de Gama


Un lloc on trobaràs tot el que t'interessa i et inquieta, on formular 
preguntes i trobar respostes, un lloc on compartir...

Blogs DOCENTS EN ATENCIÓ PRIMÀRIA
En aquesta iniciativa d'àgoraMÈDICA pretenem recollir d'una forma ordenada els blocs que poden tenir interès per al professional sanitaris en formació, a través del MAPA dels BLOGS DOCENTS.

Tant si estàs en període de formació com si vols seguir formant-te, el mapa pot ser un bon inici.

Llista JMF·residents de TW
En equesta llista estan recollides aquells comptes de twitter que tenen a veure amb el període de formació i els primers anys següents a la seva finalització. De moment estan incloses aquelles relacionades amb societats científiques i publicacions científiques.

Ens ajudes a completar aquest recurs? Segur que coneixes alguna 
compte de twitter que hauríem d'incloure!

DESAFIO SEMFYC
Es tracta d'un concurs sobre casos clínics per a metges residents de Medicina Familiar i Comunitària de segon i tercer any. És una iniciativa semFYC. Una bona manera de formar-se a través de la competició.

Coneixes algun altre recurs 
que valgui la pena compartir?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentaris