ATENCIÓ PRIMÀRIA NÚVOL (2)


Segona entrega d'Atenció Primària a la xarxa, repassem blogs sobre medicina de família i ampliem el mapa de la Blogosfera Docent en AP amb blocs d'infermeria.

Podeu recuperar la primera edició d'Atenció primària a la xarxa (1)

UNA MANZANA AL DÍA
Editat per Juan V. Quintana, metge especialista en Medicina de família i Comunitària. En el seu blog ofereix informació per a pacients i per a professionals de la Salut, a més de servir de suport a la docència MIR.

MEDICINA DE FAMILIA TORTUGA
https://medicinadefamiliatortuga.wordpress.com/
Un bloc destinat a aquells metges de família que volen gaudir de la seva consulta. Editat per Benjamí Pérez Franco i José Luis Turabian Fernández, dos metges especialistes en MFiC. Realitzen un post aproximadament mensual 'sobre el món de les idees centrades en les persones i no només en els seus cossos'. Interessant.


BLOGS DOCENTS D'ATENCIÓ PRIMÀRIA
En aquest mapa pretenem recopilar els blocs docents útils en Atenció Primària, els que corresponen a unitats docents, els dependents a centres de salut, aquells relacionats amb urgències i també els d'infermeria d'atenció primària. Podeu fer aportacions al mapa deixant un comentari o bé a twitter amb el hashtag #BlogDocenteAP.


¿QUÉ SE CUECE?
Sens dubte una visita obligada cada dilluns per estar al dia del més destacat de la setmana a la blogosfera sanitària. Amb un apartat destacat sobre investigació i docència. Així que ja saps, cada dilluns a la pantalla!



¿Coneixes algun recurss online sobre Atenció Primària 
que volguis compartir?
Doncs deixa un comentari!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentaris