TOT RECORDANT... #Videosysalud

Aquest cap de setmana @agoramedica hem assistit a la Jornada "Videos y Salud" a Barcelona. Ha estat una experiència preciosa, motivadora i engrescadora! Gràcies a @mrsrosaperez y a @doctorcasado, tot i ser primerencs en aquesta experiència, vam poder gaudir i sentir-nos en família!


#Videosysalud ha significat una injecció d'aire fresc, de motivació per continuar pel camí de la innovació! Com ens explicava @ilusionlabs : "no deixem que una idea mori!", "si vols fer-ho, fes-ho!" Segurament no sortirà bé a la primera, però dels errors s'aprén, i molt!


#Videosysalud ens ha plantejat nous reptes i noves il·lusions. En la intervenció de la @Mo1ni1ca1, que podeu seguir en el blog http://saludcreativa.blogspot.com.es, ens animava a utilitzar el DIBUIX com a eina per comunicar-nos! I amb les seves paraules màgiques: "Todos podemos dibujar"... jo m'ho vaig creure!


#Videosysalud ens ha recordat que treballar en equip és millor! Que si tens una idea i la comparteixes, un arriba més lluny. La @tamarasancho, a qui podeu conèixer a través de www.tamarasancho.es ens va presentar aquest vídeo realitzat amb la col·laboració d'altres companys i companyes que van participar en la Jornada.



#Videosysalud ha aconseguit que la @cristidori perdi la por a TW i faci la seva primera piulada. Ha aconseguit que el @jmestreslucero, la @AudiSandra i jo mateixa ens posem davant la càmera, apareixent en el vídeo enregistrat en els tallers realitzats durant la Jornada.


"¿Cómo puedo saber si tengo ébola? #ebolaycalma

Aquí us deixem el resultat del nostre pas per la Jornada #Videosysalud. 
Estem desitjant que arribi la propera edició!



Voleu saber més...? Alguns dels companys amb qui vam compartir #Videosysalud:

Socialmedia: "Análisis del hashtag de la IV Jornada #Videosysalud"

+ Nuestra enfermeria: "Más de 7 minutos en #Videosysalud"

+ Socialmedia: "Análisis del hashtag de la IV Jornada #Videosysalud"

+ Salud Creativa: "Dibujar para pensar y comunicar mejor"

Comentaris

  1. Van ser unes jornades molt interessants i vaig apendre molt. Gràcies a tots els q ho organitzen de forma gratuïta pq va ser un matí fantàstic.

    ResponElimina
  2. Realment val molt la pena, sobretot tenin en compte que s'organitzen sense sponsor ni finançament de cap tipus. Molts esdeveniments científics haurien d'apendre...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per haver realitzat un comentari. Entre tots fem creixer l'àgora