ÉBOLA: AMB ELS PEUS A TERRA

Les xarxes socials en general estan que cremen amb el tema estrella de les últimes setmanes: l'Ebola, i com vaig llegir en algun tuit (no recordo el seu autor): 
  qui s'anava a imaginar que portar l'Ebola a Espanya, portaria l'Ebola a Espanya... 
Així que toca parlar-ne, us proposo aquesta selecció d'informació sobre el virus per intentar posar una mica de llum sobre el tema.


MÉDICO CRÍTICO
Post publicat per Javier Padilla, a modo de reflexions, intentant aclarir alguns punts clau per entendre tot aquest embolic de l'ebola.

#EBOLAyCALMA
Desde wikisanidad creen aquest recurs per recopilar fonts d'informació sobre Ebola fiables i de qualitat, trobareu protocols, webs professionals i de cuidadors, informació d'organismes oficials, etc


SALVADOR CASADO
Ens ofereix les seves reflexions sobre el tema, una mena de decàleg sobre la situació del tema des del seu punt de vista. Amb el seu to tranquil a què ens té acostumat, sense crear alarma, però sense restar-li importància.

Comentaris

  1. Gràcies Jordi xl recull d'informació! He llegit a Salvador Casado i el recomano especialment! Realment em pregunto si, algu dels qui treballem en la sanitat pública, ens sorpren el que està passant!?!

    ResponElimina
  2. Doncs jo crec que després del xoc que suposa saber que tenim un primer cas d'ébola a Espanya, tos pensem que tampoc ens sorpen realmente el que està passant!! desde fa massa temps les coses sembla que s'improvisen per moments!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per haver realitzat un comentari. Entre tots fem creixer l'àgora