ÉBOLA I ACCIÓ: ALGUNS VIDEOS PER ESTAR AL DIA

En aquest post us recullo alguns vídeos en relació amb la situació de l'ebola al nostre país, cedeixo l'atenció a les veus autoritzades sobre això, es tracta d'escoltar l'opinió dels més acreditats. Us deixo un vídeo explicatiu de MSF, els vídeos sobre la col·locació de l'equip de protecció i l'opinió del responsable de Creu Roja Espanyola.
ÉBOLA I ACCIÓ

METGES SENSE FRONTERA En el següent video, Ernesto Encinas, expert de MSF ens explica d'una manera molt clara aspectes sobre el virus de l'èbola: com es contagia, quines són les mesures de prevenció més adequades, etc. Transmet d'una manera molt clara la professionalitat a què ens té acostumats l'ong.

HOSPITAL DE LA VALL D'HEBRON
Desde l'Hospital de la Vall d'Hebron de l'Institut Català de la Salut (ICS), ens ensenyen pas a pas, la forma més adequada per posar-se l'equip de protecció per a l'atenció de pacients amb sospita de Ebola i sobretot la manera en què s'ha de retirar amb garanties.


Us recomano a més els vídeos editats per Esther Gorjón: colocació i retirada de l'equip.

CREU ROJA ESPANYOLA
En el següent vídeo, Carlos Urquía portaveu de Creu Roja Espanyola en materia d'ébola, explica dades en relació al contagi d'ébola a partir del primer caso confirmat de la malaltia en el nostre país.

"Ha fallat la supervisió directa en el període de màxim risc", amb José María Molero metge expert en malalties infeccioses, via paísTV. Accedeix al vídeo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentaris