RECURSOS 2.0 EN RADIODIAGNÒSTIC


En aquest post fem un repàs a aquells recursos (pàgines web, blocs, etc) que us poden ser útils en el dia a dia pel que fa a radiodiagnòstic. Des blocs que us ensenyen i formen> ENS ENCANTEN, fins a recursos amb informació per a pacients.


DIANÒSTIC PER LA IMATGE
Del CanalSalut de la Generalitat de Catalunya. Amb dos apartats diferenciats, un per a pacients, on destaca la informació sobre proves diagnòstiques que poden ser útils i un altre per a professionals, amb un apartat sobre adequació de les proves diagnòstiques.




Ja ho hem destacat en altres ocasions, però és que s'ho mereix. Es tracta d'un bloc de diagnòstic per la imatge, pensat per a residents de radiodiagnòstic, radiòlegs i metges generals. Trobareu un apartat molt útil, ARTÍCULOS, on teniu els articles ordenats per temàtica (tòrax, digestiu, musculoesquelètic, etc). Molt recomanables les LÁMINAS, per a repassar anatomia radiològica. No us el perdeu. El trobareu també a tw @elesfenoides



Aquesta pàgina web us ajudarà amb "l'anatomia radiològica", amb pràctics exemples que il·lustren a la perfecció com s'ha d'interpretar, des del punt de vista anatòmic, una radiografia.


Es tracta d'una pàgina web on podem trobar, desglossat per aparells, les característiques més importants de la radiologia de l'aparell locomotor (radiologia simple, ecografia, TC i RM), compta també amb un apartat de patologia. Editat per un metge especialista en Radiologia colombià que actualment treballa a l'Hospital d'Igualada.



Coneixes algun altre recurss que valgui la pena?

Comentaris