QUÈ T'AGRADARIA SER QUAN SIGUIS GRAN? ...Sobre MARCA PERSONAL II.

Qui ets? Què t’agrada? Què és allò que et fa moure’t? 
Què t'agradaria ser quan siguis gran?

Sé que són preguntes molt profundes i que requereixen un treball personal important…però també són les primeres preguntes que un s'ha de fer a un mateix –valgui la redundància!- quan comença a pensar en la seva pròpia marca personal!

I us preguntareu… per què cal que faci aquesta feina, gairebé extreta d’un llibre d’autoajuda…? La resposta és senzilla!

L'objectiu final de treballar la nostra MARCA PERSONAL serà la de ser visibles al món d'una forma encertada i congruent a allò que som, el que fem i el que desitgem. No obstant això, la visibilitat és la punta de l'iceberg

Existeix un camí darrere basat en l'auto-coneixement i en la planificació d'una estratègia personal: la base que sustenta aquest iceberg i que es tracta d'una feina submergida, no visible a priori però que farà que la nostra imatge sigui sòlida.

El secret de la MARCA PERSONAL és MOSTRAR el millor d’un mateix i DESTACAR aportant alguna cosa diferent dels altres!  Per tant, la base del desenvolupament de la marca personal serà la del CONEIXEMENT de nosaltres mateixos!

"Com sóc jo? Quines són les meves fortaleses? En què sóc bo? Què faig més ràpid i amb més facilitat que els altres? I… què és allò que no se’m dóna tan bé? Què podria millorar? Què necessito practicar?"



Són necessàries grans dosis de valentia per endinsar-se en l'oceà d'un mateix, mirar-se als ulls i, a través d'ells, reconèixer les debilitats i les fortaleses... 


TU, T'ATREVEIXES?

Comentaris