RECURSOS 2.0 PER A LACTÀNCIA MATERNA

carnaval lactancia materna
Aquesta setmana se celebra la Setmana Mundial de la Lactància Materna i coincidint amb aquesta efemèride s'està duent a terme el Carnaval Blocaire #DiaLactancia, des del ágoraMédica em vull sumar amb un post sobre recursos 2.0 sobre lactància materna per a sanitaris. 
"Lactància Materna: un triomf per a tota la vida"


elactanciaeLACTANCIA
Pàgina que et permet consultar la compatibilitat de la lactància amb més de 12400 productes, entre medicaments, additius, productes homeopàtics, fitoteràpia i molt més. Si vols saber qui està darrere d'aquest projecte no dubtis en passar-te per aquí.

Alba Lactancia
alba lactanciaAquesta és la pàgina web d'una associació sense ànim de lucre que ofereix informació i suport a totes les mares que vulguin gaudir d'una lactància materna d'èxit. També compta amb pàgina de facebook Interessant la relació de grups de suport, així que si teniu alguna pacient amb problemes amb la lactància podeu recomanar assistir a un d'aquests grups de suport.

Vía Láctea
Asociación via LácteaEs tracta de la pàgina web d'una associació Aragonesa de suport a la lactància materna, trobareu guies d'ajuda i consells, així com documents de descàrrega sobre diversos aspectes relacionats amb la lactància materna, l'embaràs i el part.

SINA
Associació valenciana de suport a la lactància materna i la criança, compta també amb grups de suport i assessorament personal. Trobareu també lectures recomanades sobre diversos temes relacionats co la lactància materna. Us deixo l'espot que van realitzar: I tu, On ho has fet?


Conoixes algun altre recurs digital que pugui 
ser d'interés? Ho compartim?

Comentaris