LA BLOGOSFERA ES POSA A ESCRIURE (2)

Seguim recomanant llibres escrits des de la Blogosfera Sanitària, aquest any ha estat un any especialment productiu pel que fa a edició de llibres, tant en format tradicional com en ebook. Podeu recuperar la primera entrega amb 6 títols per portar-vos a la piscina o la platja, o durant el trajecte amb metro si us toca treballar a l'estiu com a mi...

#A1000Manos
Editat per Iñaqui González i Rut Roncal, neix de la primera convocatòria col·laborativa de A1000Manos, en la qual uns 40 blocaires van escriure els seus pensaments/post: un llibre de SOMRIURES per consultar a demanda. El llibre és totalment descargable de forma gratuïta.

Alfabetització en Salut, de la informació a l'acció
Coordinat per Ignacio Basagoiti, compta amb més de 40 autors, aborda des de múltiples enfocaments i disciplines la forma de transformar la informació i el coneixement en decisions pràctiques.

Basagoiti I. Alfabetización en salud. De la información a la acción [pdf]. Valencia: ITACA/TSB; 2012. ISBN: 978-84-695-5267-4 Disponible en http://www.salupedia.org/alfabetizacion/ 

eSalut per a Sanitaris
eBook de Jesús Garrido, no calen moltes presentacions però per si no el coneixeu és l'editor de mipediatraonline

Si teniu pensat començar a escriure el vostre propi eBook, sembla que està molt a l'ordre del dia, no us oblideu de passar pel webinar que va organitzar campusSanofi:

El “Boom” de los eBooks de Salud con 

Javier J. Díaz y Chema Cepeda 

Accede al Webinar


Coneixeu alguna altra lectura recomanada 
de la blogosfera sanitària?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentaris