BLOGS AMB UN TOC MOLT PERSONAL (4)

Seguim amb una quarta edició de Blocs amb un Toc molt personal, aquest cop us presento 3 blocs, podeu recuperar les tres edicions anteriors: (3), (2) i (1). Ja són 15 els blocs que us hem presentat en aquesta secció, volem seguir ampliant la llista, així que si coneixes algun que valgui la pena compartir, no dubtis en deixar un comentari!

AMANTEA
http://elenaserrano.wordpress.com/
Blog editat per Elena Serrano, metgessa especialista en MFiC, us cridarà la vostra atenció pel seu disseny, totalment diferent a la majoria de blocs que heu consultat, almenys pel que fa a blocs sanitaris. Podeu llegir posts amb molt sentit i sensibilitat, no us deixarà indiferent.

Desde la Litera de Arriba
http://desdelaliteraderriba.blogspot.com.es/
Raul Calvo Rico ens recomanava incloure aquest blog a la llista de Blocs amb un Toc molt personal responent a la nostra petició tuitera, editat per Marian Jiménez de Aldasoro, trobareu post amb molt sentit i sobretot amb molta opinió!

Medicina y Melodía


Editat per José Manuel Brea Feijoo, metge de família. Es tracta d'una bitàcola, tal com es defineix, sobre Humanitats mèdiques i música, un bloc molt personal sobre el que apassiona al seu editor.


Conixes algun altre blog que valgui la pena compartir?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentaris