ATENCIÓ PRIMÀRIA 2.0

En aquest post comencem a descobrir blogs i altres recursos de professionals d'Atenció Primària, deixant de banda els mega coneguts per tots (Dr Casado, Vicente Baos, etc.) Trobem altres de gran qualitat i que no hauríem de passar per alt, segur que trobes el bloc que t'interessa. A més incloc una llista de twitter.

Quins recursos en Atenció primària utilitzes?


Dr Lopez Heras 2.0
Blog editat pel Dr López Heras, metge especialista en MFiC, on trobaràs informació de temes de salut per a pacients i professionals. Amb diversos apartats: consells, notícies, dietes, exercici, destaquem el de deixar de fumar.

Editat per un metge amb doble especialitat, d'una banda Medicina Interna i de l'altra MFiC, de manera que el bloc es nodreix d'aquestes dues especialitats. Si accedeixes a l'índex del blog, veuràs els post ordenats per temes (aparells i sistemes)

La consulta del EIR de Comunitaria
Editat per Maria Gálvez Fernández, resident d'infermeria familiar i comunitària. El blog pretén ser un fòrum per compartir tota aquella informació que pot ser útil per a l'especialitat, amb diferents apartats: recursos, congressos i jornades, cursos i educació per a la Salut i investigació. No us ho perdeu!

Lista de MFyC de semFYC
En aquesta llista pública editada per semFYC, teniu els comptes oficials de les diferents federades i de grups de treball, així com comptes dels grups de joves metges i metges residents. Si sou de semFYC és una bona llista per saber que és el que es cou en aquesta societat científica.

Per què m'agradaria ser metge de Família? del canal de youtube de semFYC


Pots veure més videos a la nostra llista de reproducció #WeLoveMFyC


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentaris