URGÈNCIES A LA XARXA


En aquest post comencem a presentar alguns recursos que us poden ser útils per sobreviure en el món de les urgències, des de blocs de referència, passant per algun compte de twitter i una apps que pretén salvar vides. 
Quins recursos utilitzes per formar 
a urgències?


signosvitales2.0
Editat per Esther Gorjón, graduada en infermeria i experta en Urgències i Emergències. A més de ser un bloc visualment molt atractiu, trobaràs informació realment útil per al dia a dia, amb post relacionats amb el tema i diversos apartats. No us el perdeu.

Bloc editat per Josu Abecia Valencia, metge adjunt d'Urgències de l'Hospital de Bidasoa, especialista en MFiC. Es tracta d'un bloc amb una clara voluntat docent, trobaràs casos clínics, sessions i sobretot molta pràctica, amb tallers de guixos, sutura, ECG, etc. Bloc inclòs en el Mapa dels #BlogsAtenciónPrimaria

Ens fixem en 2 comptes de twitter:

SEMES
Aquest és el compte oficial de la Societat Espanyola de Medicina d'Urgències i Emergències. 
Hi trobaràs temes relacionats amb el món de les urgències, l'últim que pots llegir en el seu TL és el debat que s'està generant arran de la negativa de la CNE per crear l'especialitat de Medicina d'Urgències i Emergències. Passin, llegeixin i sobretot opinin!

Compte relacionada també amb el món de les Urgències, compta amb més de 2200 seguidors. Hi podràs llegir des de temes d'actualització, notícies, etc. Un bon compte per veure que es mou a Urgències. 


Coneixeu alguna altre compte de Twitter que valgui la pena seguir?




Tens alguna altra aplicació que valgui la pena compartir? 
Deixa un comentari


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentaris