SOBRE DESVIRTUALITZAR I XARXES #agoraGC (4)

Post firmat per IRIS ALARCON BELMONTE
SEGON DIA DE CONGRÉS: 
Desvirtualitzant, creant xarxes…

Els congressos, des del meu punt de vista, aporten un “afegit” de motivació i ajuden a conèixer gent molt interessant, crear nous vincles i imaginar nous projectes conjunts!


REUNIÓ JOVES MEGES DE FAMILIA

El segon dia del Congrés de la SEMFyC el vaig començar amb una reunió de treball amb el grup de Joves Metges de Família de la SEMFyC. Va ser una gran oportunitat per saludar a antics companys de viatge i desvirtualitzar a altres joves. Amb aquesta reunió de treball em vaig adonar que hi ha joves metges amb GRANS idees i molta MOTIVACIÓ per crear una nova medicina d’atenció primària que es valora a ella mateixa.


“El futur està a les NOSTRES mans”    


MICROPÍLDORES DE @pontealdia

Presentació realitzada per @lauracarbajom, un dels molt bons descobriments d’aquest congrés!! Les micropíldores és una eina molt recomanable per estar al dia en coneixement sobre salut d’atenció primària.

@pontealdia segueix a 36 usuaris de TW amb dues característiques comunes: són professionals de la salut i tuitejen informació d’interès sobre salut. El grup d’editors de @pontealdia revisa la informació twitejada per aquests usuaris i si la informació els hi sembla rellevant, realitzen un TW des del mateix conte de @pontealdia.

TODA LA VIDA SE HA HECHO ASÍ “¡DESPIERTA FERRO!”


Taula imprescindible per tots i totes els apassionats de l’atenció primària. Conduïda per un brillant @rafabravo vam poder viatger des del futur més proper amb la “intel·ligència virtual” cada vegada més a tocar i amb un ordinador anomenat WATSON capaç de guanyar a dos humans en un joc de preguntes i respostes… fins a la situació actual de l’atenció primària i reflexionar sobre el nostres futur: En @sminue ens planteja una pregunta “Com evitem l’assassinat de l’atenció primària?” I ens anima a RECUPERAR EL PODER per recuperar el futura de l’atenció primària, que només és propietat de nosaltres mateixos:, està a les nostres mans: DESPERTA FERRO!

Comentaris