#Salut20COMB (4) BLOGS D'ENTITATS

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO


En aquest post repassem els 4 blocs d'Entitats seleccionats en les III Jornades # ​​Salut20COMB de la passada setmana. Són 4 blocs de temes diversos: 

desde pediatria, passant per bibliografia en salut, geriatria i un bloc d'atenció primària.


De la Fundació Hospital de Nens de Barcelona. Té com Objectiu fomentar un nou model d'atenció sanitària, que complementi els actes mèdics i fent que les famílies es coresponsabilitzin dels temes de salut.
Aquest bloc neix amb la il·lusió d'apropar-nos una mica més als 
nostres pacients i a les seves famílies.

Blog del Grup de Gestió de la informació en Ciències de la Salut del Col·legi Oficial de bibliotecaris i documentalistes de Catalunya (COBDC). Té com a objectiu donar suport als professionals que treballen en el camp de les biblioteques i centres de documentació biomèdics.
Gestió de la informació en ciències de la Salut

Bloc de l'equip d'atenció primària Sant Joan a Barcelona, ​​hi trobareu informació d'interès en temes de salut. Últimament s'estan obrint molts blogs relacionats amb Àrees Bàsiques de Salut o centres d'atenció primària, però cal reconèixer que aquest és un dels degans i sobretot és actiu i amb informació actualitzada.
El blog ens permet arribar a molta gent que abans eren innaccessibles

Blog de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia (SCGiG), on trobareu posts sobre actualitzacions en Geriatria i informació d'interès en aquest camp.
Comparteix opinions amb els millors experts del país

Comentaris