#Salut20COMB (2) BLOGS PERSONALS

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

En les III Jornades # ​​Salut20COMB es van seleccionar 6 blocs personals/professionals, a continuació fem un repàs a tots ells. Recordar que en breu estarà disponible al canal combTV tots els vídeos de la jornada. Blocs de pediatria, traumatologia, risc cardiovascular, etc.

Que us vaig a explicar d'aquest bloc, ja hem parlat dell en diverses ocasions i per diferents motius, l'últim pel llibre que acaba de sortir del forn. Un bloc amb 5M de visites ... en 5 anys. Editat per la pediatraAmalia Arce. Como ella mateixa diu a la seva portada: 

<< Quadern de viatge de qui va obtenir gairebé a la mateixa vegada el títol 
de pediatre i el "carnet" de mare >>

CIRUGIA DE LA MANO Y EL CARPO
Bloc sobre tot el que envolta a la cirurgia de la mà i el carp, escrit per una professional que porta més de 18 anys dedicant-se a això, Mireia Esplugas.

Parlem de mà i carp? La meva experiència diària en la patologia i 
la cirurgia (oberta i artroscòpica) de la mà i el canell.

Que us explicaré sobre aquest blog... escrit per dos metges especialistes en Medicina Familiar i Comunitària amb moltes idees, Iris Alarcón y Jordi Mestres. Pretén ser un lloc de trobada sobre el que es mou en el nostre entorn i ens sembla interessant compartir.

Volem ser com en les antigues àgores gregues, un lloc on compartir, 
debatre i amplificar el que es mou al nostre voltant.

Blog editat per Núria sobre entorns personals d'aprenentatge en ciències de la salut, sobre xarxes personals d'aprenentatge, sobre TIC en sanitat, eines d'e-learning.

Un concepte de fons del que em declaro apassionada: 
la educomunicació.

Dissenyat per a persones que pateixen hipertensió arterial, factors de risc cardiovascular i/o malalties cardiovasculars. Bloc presentat per Marta Puig-Soler i editat també per Biel Moragues, Baltasar Pons i Alfonso Pérez Un bon exemple del que es el treball col·laboratiu.

El seu objectiu principal és donar informació relacionada 
amb la salut cardiovascular.


Editat per German Rodriguez, com diu en la seva presentació: el sentit comú ha de ser el punt de partida en moltes de les coses que fem a la vida i que afecten a tercers.

On el sentit comú és el punt de partida

6 blocs, molt bons tots, seleccionats del gran núvol de la blogsfera sanitària, molts blocs s'han quedat fora, però el que queda clar és que compta amb molt bona salut i amb grans professionals que dediquen el seu poc temps lliure a compartir amb tots el que els apassiona.

Comentaris