BLOGS AMB UN TOC MOLT PERSONAL (3)


Seguim destacant blocs editats per professionals de salut, però que tenen un toc molt personal que val la pena destacar, com en les dues edicions anteriors (1) i (2), aquesta vegada volem compartir amb vosaltres 3 blocs, sobre cinema, educació emocional i la visió d'un metge d'urgències.


Susana Collado ens presenta aquest bloc, on barreja a la perfecció medicina i cinema, amb una clara visió docent, a més de trobar també literatura, sèries o música

En aquest blog trobaràs informació i podràs opinar sobre Cinema i Medicina i sobre l'aplicació del setè art en la docència de Ciències de la Salut.

Editat per Isabel Ortiz, metge de Família centrada en temes de docència en educación emocional, vols saber més sobre ella?

Difonent conceptes en Educació Emocional.



Editat per Jose Manuel Salas, metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària que treballa en urgències extrahospitalàries, amb dues categories diferències, Opinió&Reflexió on publica el seu punt de vista sobre temes mèdics i Recomanacions&Pacients informació d'interès de portals de salut i societats científiques.
...reflexions amb tinta de metge..
.


DRA HERRAIZ
L'edita María José Herraiz metge de l'àmbit de la Medicina Laboral, un blog on sobretot comparteix inquietuds. Dirigit a pacients i professionals. Temes ben tractats, sense entrar en complicacions ni tecnicismes

Inquietuds sobre salut d'un metge que també és pacient


Comentaris