VIDEOS AMB MISATGE QUE EMOCIONA

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

Les noves tecnologies permeten arribar més lluny i et donen la possibilitat que la idea que vols transmetre sigui més efectiva i sobretot que entri pels ulls i ens emocioni. En aquest post vull fer un repàs a uns vídeos molt virals que volen transmetre un missatge solidari.

MENUDOS CORAZONES
La fundació Menudos Corazones és una entitat sense ànim de lucre, formada per familiars i amics de nens i joves amb cardiopatia congènita. La seva seu està a Madrid i actualment estan realitzant la campanya: Calcetines para el corazón. El vídeo que us poso a continuació compta amb més de 3M de visites:


SEGUIREMOS de HSJD
Amb més de 4M de vsitas, es tracta d'un vídeo musical de la Fundación Hospital Sant Joan de Déu amb la col·laboració de Macaco. Com erròniament s'ha fet creure en xarxes el seu visionat no comporta cap tipus de donació, ja ho avisen al seu canal de youtube-> Donatius directament a la Fundació HSJD si vols col·laborar amb la investigació en càncer infantil.


SONRISAS DULCES
Campanya amb el soport de Miguelañez, que ja va per la quarta edició. Aquest cop col·laborant amb la Fundació Síndrome de West. Podéu també recordar els vídeos de la primera, segona i tercera edició. El vídeo de la seva última edició ja  porta  700mil visites.

.

Comentaris