DEIXAR DE FUMAR A LA XARXA

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

Aprofitant que estem a la setmana sense fum, del 26 al 31 de Maig, faré un recull d'aplicatius a la xarxa que ens poden ser útils per ajudar a deixar de fumar. Desde jocs per al telèfon mòbil, passant per iniciatives colaboratives i campanyes institucionals. Qualsevol excusa és bona per fomentar l'abandonament de l'hàbit de fumar.


A veure si la setmana sense fum es converteix en 
la vida sense fum!


App d'EsilexGames i Camfic per a ajudar a deixar de fumar. Està basat en el procés que se segueix a la mateixa Societat Científica per deixar el tabac. Us deixo el video promocional amb una demo del joc:


Tot i que és una iniciativa de 2011, i en xarxes socials això significa una eternitat, segueix igual de vigent. Es tracta d'un projecte col·laboratiu aprofitant que en aquesta data entrava en vigor, el que segurament va ser una de les millors decisions en salut pública, la prohibició de fumar en espais públics (bars, llocs d'oci, treball, etc.) 

Trobareu material gràfic, audiovisual, aplicacions i un llarg etcètera...

Sota la campanya: Els ex fumadors no abandonen, es tracta d'una iniciativa de la Comissió Europea, es llança aquesta aplicació per ajudar a deixar de fumar guiant als usuaris a través d'eines interactives. Està disonible en 23 idiomes i també compta amb apps gratuïtes per iphone i android.


“Cada vegada que ho deixes, triomfes!”

Organitzada per la semFYC i per PAPPS, amb dos objectius clars: sensibilitzar a la població sobre la importància de deixar de fumar i motivar als professionals per a que realitzin activitats per promocionar l'abandonament del tabac. Amb material de suport, activitats, etc.

SI FUMES T'ESFUMES!

Comentaris