RUNNING AMB MOLT DE FONS

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

Que el running està de moda no és res de nou, últimament tenim curses populars per tot arreu, així que aprofito aquest post per fer quatre ratlles sobre algunes carreres que uneixen esport i sanitat, les meves dues passions. Així que poseu-vos les sabatilles de córrer i a escalfar. Preparats, llistos, JA!!


Organitzada per Novartis i amb l'aval de la Societat Catalana de Transplantaments, s'ha realitzat la seva segona edició, amb una bona organització i un recorregut de 5 Km pel Parc del Fòrum de Barcelona. Podeu estar al dia de les seves novetats a través de la seva pàgina de FB: 
https://www.facebook.com/TransplantRun


CARRERA PER LA LLUITA CONTRA EL VIH
Organitzada per @diariomedico, i va per l'edició número 12, la pròxima el 15 de Juny a Madrid. Suegueix-la a FB: 


Estigueu atents a la seva pàgina de FB per saber les últimes notícies i procés d'inscripció a la cursa!





Circuit de Catalunya 27 d'Abril de 2014. Amb cursa de 5 i 10Km, milla infantil, d'adults i carrera en patins, així que no hi ha excuses per no participar en aquesta cursa si l'horari i la localització t'ho permeten!!
+info: http://www.mitjaterrassa.org/

Barcelona és l'escollida per participar juntament amb Haryana (Índia), Kakheti (Geòrgia), Florianópolis (Brasil), Lima (Perú), Pinamar (Argentina), Comporta (Portugal), Bucarest (Romania) o Stavanger (Noruega) entre d'altres. El món correrà unit, el mateix dia a la mateixa hora en pro de la investigació per la paràlisi cerebral, ja que el 100% de la recaptació es destinarà íntegrament a aquest propòsit.


Tot un circuit de carreres per l'ample de la geografia del país, des de Barcelona, Madrid, València, Sevilla, Saragossa, etc., Té com a objectiu principal ajudar a la investigació del càncer de mama a través de l'AECC.

Coneixeu alguna altra cursa que valgui la pena compartir? Doncs no dubteu a deixar un comentari!

Comentaris