LA BLOGOSFERA SANITÀRIA ES POSA A ESCRIURE

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

És mes d'abril, mes de primavera, al·lèrgies i llibres, molts llibres. La blogosfera sanitària no podia ser menys i s'ha posat mans a l'obra per tenir preparats una sèrie de llibres que faran les delícies de més d'un. Dominen els pediatres, així que a posar-se les piles ...


SALUD CONECTADA

"Manual de Inmersión 2.0 para profesionales de la Salud" 

De forma gratuïta només per donar-te d'alta al seu bloc. Es tracta d'un veritable camí d'iniciació a la Salut 2.0, descobrir en què consisteix aquest món, quina és la seva terminologia bàsica, aplicacions i els avantatges que pot suposar l'adopció d'aquestes eines en el seu treball.

LA eSALUD QUE QUEREMOS


"Primer ensayo sobre la eSalud española"

Amb pròleg del pediatra Jesus Garrido, de mipediatriaonline.com, es tracta del primer assaig digital sobre la eSalut espanyola, amb una visió doble, la del pacient i la del professional sanitari. Realitza la seva pròpia reflexió sobre cap a on s'encamina al nostre país. El preu és de 5 euros, es destinarà l'import íntegre dels 100 primers exemplars a la Fundació Recover, Hospitals per a l'Àfrica.


MI PEDIATRA ONLINE

"Problemas con la comida en niños"

És tota una estrella en això de la Salut 2.0, ens presenta el seu nou llibre amb l'objectiu que aprenguem a resoldre els problemes dels nostres fills amb el menjar. Al llarg de 5 conceptes principals.


LA DOCTORA JOMEINI

"Planes de boda"

No necessita presentacions, amb centenars de lectors al seu bloc, ens presenta la segona novel·la, després del seu primer treball "El bloc de la Dra Khomeini" el seu alterego i el seu estimat Reydelpollofrito planegen casar-se. Però una cosa és el que una planeja i una altra el que passa en realitat. La Castafiore no està disposada a no dir la seva en les noces de "seu nen" i torna boja a la Doctora Khomeini ... o la torna boja seu R1, que està d'escàndol? Es casarà al final?


DIARIO DE UNA MAMA PEDIATRA

"Diario de una mama pediatra"

No cal que la presenti perquè més famosa a la blogosfera impossible. En aquest llibre trobareu consells professionals i anècdotes personals per gaudir de la maternitat (EMBARÀS, BEBE I NEN)


EL MÉDICO DE MI HIJO

"El médico de mi hijo"

Ideat per resoldre per un mateix els petits problemes en la criança dels nostres nadons. No sé que els passa als pediatres aquest any, però estan molt productius.




Si coneixeu algun altre llibre que valgui la pena 
compartir no dubteu a deixar un comentari...





Comentaris