ACONSEGUEIX LES TEVES IMATGES DESDE PPT

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

En aquest post aprendrem a obtenir fotografies a través de les nostres presentacions Power Point. És una forma molt senzilla d'aconseguir les nostres pròpies imatges utilitzant els nostres propis recursos. Útil per exemple per inserir imatges en els nostres pòsters, presentacions o altres recursos gràfics.


En aquest exemple anem a elaborar un logotip per al blog, ho farem utilitzant Power Point i finalment ho editarem com fotografia JPEG per poder inserir on ens interessi. L'exemple següent està realitzat amb ppt per a Mac, després trobaràs les diferències per a windows.

1. OBRE LA TEVA PRESENTACIÓ PowerPont 
Un cop acabis l'edició de la diapositiva/s pots passar a obtenir la imatge, pensa que quan passis aquest pas la fotografia ja no serà modificable pel que fa al contingut.

2. CLICA A ARCHIU i després a GUARDAR COM A IMATGES

3. ESCULL a on guardar-ho i el nom. En aquest pas pots escullir també el tipus d'archiu: JPEG, GIF, TIFF, etc.

4. En aquest pas t'avisa que cada diapositiva de Power Point es guardarà com a archiu separat a la carpeta que has seleccionat.

 5. Ja pots obrir el teu logo en format JPEG. Així és com queda:


Ara tan sols queda posar-se a treballar i 
obtenir els teus recursos gràfics!!

Si utilitzes ppt per a windows és més senzill, ja que quan tinguis la diapositiva finalitzada has d'anar a ARXIU i seleccionar GUARDAR COM, depenent de la versió de ppt trobaràs un desplegable on pots triar guardar com JPEG, GIF, TIFF, etc a partir d'aquí és exactament igual que per Mac

Comentaris