UN ANY SENSE TELE... I EL QUE HA DONAT DE SI 2013

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

Doncs resulta que ha passat un any des que en la meva última mudança, per allà al desembre de 2012 s'anés en orris la meva pantalla de plasma de 21 polzades... i aleshores vam prendre la decisió de no comprar-ne cap altra. Tot el que va pasar a posteriori només va ser positiu, us ho asseguro ...

Al gener de 2013 públic el meu primer post l'àgoraMÈDICA, els primers mesos molt centrats en temes sobre el meu final de residència però a poc a poc trobant el meu lloc i sobretot gaudint del que explico i sobretot del que aprenc, primer amb post escrits en català amb un link amb el post traduït en castellà, per allà a l'agost de 2013 i pel fet que el 25% dels meus lectors són de Madrid i Santander decideixo editar la versió en castellà... Els post més llegits són (comptant entre l'edició en català i la castellana):

Repassant 5 blocs dels que pots apendre molt: El Esfenoides, Infectosos, LexÉtica, Farmacia de Atención Primaria i Urgencias Bidasoa.

Visitant els blocs de Neuronas en Crecimiento, Aprende Otorrino, Diario de Una Mamá Pediatra, Tribulaciones de un Cirujano i Un Rayo de Esperanza.

Donc això... tot i que en clau d'algú que acaba la residència

Bàsic, fàcil i amb bons resultats...

Repassant  blocs d'Unitats Docents en MFiC

El total de visites en aquests 10 mesos de vida del bloc: 19500 (14500 en català i 5000 en castellà, aquest últim només amb 4 mesos des de la posada en marxa), no sé si és molt o poc, però per a mi representa una barbaritat .

Sóc conscient i crec en la importància del treball en equip, així que, més o menys en l'últim estiu "fitxo" a +Iris Alarcón Belmonte , amiga incansable d'altres tantes batalles i fem créixer una mica (més aviat molt) l'àgora amb les seves aportacions. Podeu llegir tots els seus post aquí

Em dóna per inscriure el bloc a uns premis de blocs en català i va i quedem finalistes entre més de 1000 blocs presentats, segurament no té molta importància però per a nosaltres, totalment anònims ens suposa tot un flipada passar per la catifa vermella i el fotocol. L'edició en castellà queda en la posició 51 en els Premis Bitácoras a la categoria de Blocs de Salut, d'altres tants de milers de blocs presentats.

Presentem el bloc com a eina de comunicació al XXIV Congrés d'Atenció Primària de la CAMFIC i ens ho accepten com a comunicació pòster. A més ens posem pesats i al final ens acaben deixant donar un taller sobre Identitat Digital per a residents al mateix congrés... si és que quan se li posen ganes ...

Rebre tres Premis Dardos, de blocaire a blocaire, fa especialment il·lusió. I promès, aquest febrer per celebrar el nostre primer any de vida online ho celebrem lliurant nostres DARDOS... i alguna novetat.

El 2013 que deixem m'ha permès conèixer molta gent interessant en el món online, encara que a aquest 2014 li demano 1 coseta: passar una mica a offline... seguir celebrant coses estimulants com en aquest 2013 on he acabat la meva especialitat (després de 4 anys intensos), haver reprès la meva altra passió el running (que original, no?) i completar 6 carreres de 10Km (ja se que molts de vosaltres Correu maratons, però a poc a poc... almenys no dono el conyàs amb el club del passeig i similars...)

No se que ens portarà aquest 2014, però nosaltres ganes li posarem, amb alguna novetat, moltes il·lusió i sobretot moltes ganes d'aprendre.










Comentaris