RECURSOS QUE T'AJUDARAN A PRESENTAR

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

En aquest post vull compartir alguns recursos en línia, pàgines o blocs que centren els seus continguts en l'art de fer presentacions orals. El nostre treball comporta en moltes ocasions realitzar sessions clíniques, presentar en congressos resultats d'estudis o casos clínics i un llarg etcètera. Així que anem a llistar alguns recursos que poden ser-nos útils.

Ens fixem en el blog de ​​L'Arte De Presentar, hi trobaràs consells, post relacionats amb l'ofici de presentar, recursos gràfics i molta documentació que et serà útil. De tant en tant trobaràs algun post que t'intentarà vendre el seu curs presencial o en línia, és cosa teva si vols ampliar coneixements.
Especialista en Branding, Xarxes Socials i Innovació. En el bloc trobaràs molta informació útil sobre personal branding, però ens fixem en les seves presentacions i consells sobre presentacions, a la plataforma slideshare hi trobarás un bon grapat de presentacions útils amb consells.


NO TOT S'ACABA A PPT
En aquest post de wwwhat's new, trobaràs eines online alternatives a power point gratuïtes: Slid.us, Emaze, Slid.es, Prezi, GoogleDrive i SkyDrive.

Es tracta d'un altre bloc especialitzat en temes de comunicació i presentacions orals, trobaràs molts articles relacionats amb l'art de l'exposició oral, tips i consells molt útils per a presentacions especials, com ara com fer presentacions per a nens, i molt més.


Ja no hi ha excuses per avorrir al personal ...

Comentaris