VIDEOS QUE ENSENYEN (2)

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

Continuem amb una segona entrada sobre vídeos que ensenyen, aquest cop us presento tres canals de youtube (de la revista AMF, de neuro-anatomia i del Diario Médico) i dos iniciatives una desde l'Hospital Sant Joan de Deu i l'altre desde el Col·legi professional d'infermeria.


 AMF  (Actualizació en Medecina de Família): nou canal de youtube
De la revista de SEMFyC neix aquest canal de youtube amb la recopilació de videos docents en obert (sense necessitat d'entrada amb password). Per ara el que trobareu serà reculls d'exploració física i entrevista clínica.

 HSJD (Hospital Sant Joan de Déu), presenta una secció de videos generats de la seva pròpia activitat, tant en la seva vessant assistencial, docent, investigadora i social. També hi trobareu els vídeos en diferit de les conferències de salud infantil que imparteixen els seus especialistes.

 NEURO-ANATOMIA 2.0 : canal de youtube del Dr Luis Delgado Reyes de la UNAM, es tracta de vídeos on s'ensenya neuro-anatomia amb explicacions i ilustracions realitzades pel mateix professional. 

 DIARIO MÉDICO : canal de youtube En aquest espai trobareu vídeos realitzats per l'editorial de DM, no es tant un canal de docència ni de divulgació científica (tot i que també hi ha algun vídeo en aquesta línea), hi trobareu entrevistes diverses en el terreny de la sanitat del nostre país.

 INFERMERA VIRTUAL: vídeos Aquest espai és un portal de salut creat pel Col·legi d'Infermeria de Barcelona. En l'apartat de vídeos hi trobareu un seguit de treballs sobre edució en salut, desde consells d'educació física, adolescència, alimentació, càncer i un llarg etcètera de temes. 

Comentaris