RECURSOS 2.0 PER L'APARELL LOCOMOTOR

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

En aquesta ocasió toca el torn de l'aparell locomotor (COT, Fisioteràpia, Rehabilitació i Reumatologia) amb la presentació de recursos útils a la consulta per al dia a dia. Repassar l'exploració de l'aparell locomotor, les principals característiques radiològiques i més.



SERMEF (Societat Espanyola Rehabilitació i Medicina Física)
En aquesta pàgina web trobareu exercicis de Rehabilitació per aparells (columna, colze, canell, etc.) Permet realitzar una taula d'exercicis per a les patologies més prevalents i seleccionar aquells que millor s'adeqüin als nostres pacients. Es pot obtenir el document en format pdf i imprimirlo.

FISTERRA. Guies Clíniques en traumatologia i Reumatologia
Aquest servei és amb subscripció de pagamento, però moltes institucions sanitàries donen accés desde les seves pròpies intranets, consulta aquí si és el teu cas.
Les seves guies clíniques valen molt la pena i tant la de traumatologia como la de reumatologia presenten els temes desglosats en funció de les patologies més comuns en atenció primària. Són fàcils d'utilitzar i van al gra, cosa que es d'agrair.

REUMAPED (Societat Espanyola de Reumatologia Pediàtrica)
En aquista web trobareu recursos per al maneig de la patologia reumatològica en pediatria. Compta amb diversos apartats: documents, manuals (amb un exemplar en pdf d'Exploració de l'aparell locomotor), presentacions i vídeos (útiles el de genoll i turmell per a adults)

Es tracta d'una pàgina web on podreu trobar, desglosats per aparells, les característiques més importants de la radiología de l'aparell locomotor (radiologia simple, ecografia, TC i RM), compta també amb un apartat de patologies. Editat per un Metge especialista en Radiologia colombià que actualment treballa a l'Hospital de Igualada.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentaris

  1. Muchas gracias por los links a páginas de mucho interés para pacientes como yo, reumáticos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias a vosotros por seguirnos, contentos que os sea de utilidad. ;)

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per haver realitzat un comentari. Entre tots fem creixer l'àgora