METGES OBRINT HORITZONS


Post firmat per Anna Maria Pedro

Un  bon metge s'ha d'anar actualitzant constantment segons la tecnologia va avançant, els tractaments van millorant i les persones afectades per les mateixes patologies presenten toleràncies diferents.

Molt ràpidament pots quedar desfasat i ara més que mai ja que els pacients intenten, amb més o menys fiabilitat, buscar informació a internet sobre la seva salut, i això a la consulta et pot crear molts dubtes.


Un bon metge ha de tenir temps per llegir actualitzacions sobre tractaments, noves guies i llegir articles no només del nostre país sinó també dels països veïns o més llunyans. La salut és global.

Doncs quina millor manera que veure-ho en primera persona. El moviment jove de Wonca, el Vasco Da Gama movement europeu (recolzament Semfyc) dóna l'oportunitat de poder participar en el Programa d'intercanvi anomenat Hippokrates arreu Europa, i també del món. Actualment, dirigit a residents i a joves metges de família (període que compren els primers 5 anys després de la residència).

Què et pot oferir aquest programa d'intercanvi?

Possibilitat de veure i escoltar altres pacients amb mateixes patologies, però en diferent cultura, diferent idioma i el més important poder aprendre d'altres companys el nostre art de ser metge de família.

Així, millorar el treball del nostre dia a dia, per arribar a lexcel·lència. Un programa que garanteix la continuïtat de qualitat en la formació de la nostra especialitat i també cuidat pels membres que l'organitzen. S'intenta seleccionar aquells professionals més motivats i amb objectius clars per poder participar en aquest programa.

Només cal seguir uns passos que podeu veure en la pàgina web: 

  • Enregistrat de forma gratuïta a la pàgina web
  • Busca País i centre que vols sol·licitar
  • Envia per la web sol·licitud per disponibilitat dies.


Papers que necessites emplenar: VISITOR CONTACT i apartat OBJECTIVES en TEMPLATE.  I també enviar-ho tot al teu coordinador nacional on taconsellarà i ajudarà en tot el que pugui.

Es un experiència que mai oblidareu!! Aprendre i també disfrutar!


Anna Maria Pedro Pijoan
Coordinadora Nacional Exchange Hippokrates
VdGm-SEMFyC.

Comentaris