II JORNADES DE JMF DE LA CAMFIC

Post publicat per JORDI MESTRES LUCERO

El proper 25 d'Octubre tindrà lloc a la seu de la CAMFiC a Barcelona les segones Jornades organitzades pel grup de Joves Metges de Família. Desde l'àgora Mèdica ens volem afegir a la difusió d'aquesta iniciativa i per això us presentem el programa.    



CONFERÈNCIA INAUGURAL

Dr Javier Padilla, Especialista en Medicina Familiar i Comunitària, Màster en economies de la salut i del medicament por la Universitat Pompeu Fabra. Economista-to-be per la UNED. Col·laborador ocasional d'Agenda Pública a eldiario.es. MIR en Medicina Preventiva i Salut Pública. És autor del bloc "Médico Crítico"

TALLERS

MEDICINA FORENSE
Dr Jose Manuel Tortosa, docent de la Ciutat de la Justícia de Barcelona

COMUNICACIÓ AL FINAL DE LA VIDA
Dra Eva Peguero, Especialista en Medicina Familiar i Comunitària, tutora docent de la UD Costa Ponent a l'ABS El Castell (Castelldefels, ICS). Màster en Bioètica. Membre del grup de treball d'Ètica i Comunicació i Salut de la CAMFiC.

TAULA RODONA: SORTIDES PROFESSIONALS

MEDICINA RURAL
Dr Jaume Banqué, Especialista en MFiC, CAP Tortosa. Coordinador del grup de Medicina Rural de la CAMFiC. Membre d'EURIPA.

"Des del GdTreball en Medicina Rural de la Camfic volem que els Joves Metges de Família vegin la Medicina Rural com una oportunitat per desenvolupar els trets fonamentals de la seva especialitat. Entre altres coses, aprofitarem la trobada per compartir les expectatives i inquietuds del que representa per un profesional jove el treballar com a metge de poble"

URGÈNCIES/EMERGÈNCIES
Dra Núria Ros, Especialista en MFiC, CUAP Hospital 2 de Maig.

PENITENCIARIS
Dr Jaume Claramunt, Especialista en MFiC, CAP Lloreda.

ESTRANGER
Dr Sergi Ortiz, Especialista en MFiC, CAP Canaletes-Fontetes (Cerdanyola del Vallés)

EXÈRCIT
Dr José Ignacio Casellas, Teniente Coronel Médico, Jefe Sercicio Sanidad. 3ª Subinspección general del Ejército Pirenaica.

ANTICOACHING
Com afrontar problèmes a la consulta i com millorar la relació amb els nostres pacients.

Víctor Amat, Llicenciat en Psicologia. Professor col·laboradors a diversese institucions públiques i Universitat. President de l'Associació Espanyola de Psicoteràpia Breu.



Comentaris