DEL QUE ES PARLA A LA MEVA TWITTESFERA SANITÀRIA (3)

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

Aquesta setmana m'agradaria destacar el següents twitts, un d'ells, el de @mlalanda (Mónica Lalanda)  ha causat molt de moviment a les xarxes socials parlant sobre un tema punyent com és el del final de la vida. @Erreleo (Rocío Loma-Osorio) y @doctorcasado també tenen twitts interessants al respecte.

Mónica Lalanda (@mlalanda) ens convida a reflexionar sobre el final de la vida al seu twitt que ens redirecciona al seu blog. Més de 7000 visites en 48h, tot un post de rècord.

Rocio Loma-Osorio (@Erreleo), twittea la seva reflexió, dies enradera de Mónica, sobre el mateix tema en el seu bloc esparatraposdepapel. Està claro que el tema interessa i preocupa, per actual i per ser certament inevitable.


Salvador Casado (@doctorcasado), a propòsit del post de Mónica Lalanda s'ha generat un debat en tant sols 3 dies molt interessant, el Dr Casado ens remet a dos post publicats per ell mateix al seu bloc on ens parla de la mort i els nens per un costat i un d'aquest mateix estiu on es pregunta si és possible tenir una bona mort.  

Comentaris