BLOGS QUE T'ENSENYEN

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

En aquest post us vull presentar un recull de 5 blogs molt diversos entre ells, però que tenen una cosa en comú, la passió que hi posen i l'interés per la divulgació de les seves diferents àrees d'especialització. Tenen molt per ensenyar y nosaltres per aprendre, així que som-hi:

Es tracta d'un blog de diagnòstic per la imatge, pensat per a residents de radiodiagnòstic, radiòlegs i metges generals. Hi trobareu un apartat molt útil, ARTÍCULOS, on teniu els articles ordenats per temàtica (tòrax, digestiu, musculoesquelètic, etc). Molt recomanables les LAMINAS, per a repassar anatomia radiològica. No us el perdeu. El podeu seguir a tw @elesfenoides


Bloc que tal hi com podeu interpretar pel títol, se centra en les Malalties Infeccioses. El seu principal editor és l'especialista en Medicina Interna Francisco Fanjul (@franfanjul). El plat fort del bloc són els casos clínics (ja en porten 6) participatius ja que es publica una primera entrada amb la proposta del cas i la resolució es posposa en un segon post.


Aquest bloc ha estat un descubriment de les últimes setmanes, es tracta de la presentació de casos on es discuteix sobre la responsabilitat professional en l'àmbit de l'exercici de la medicina. Els responsables d'aquest bloc són una consultora médico legal, però tot i així pot tenir molta utilitat per allò d'apendre dels errors.

Es tracta del bloc de la SEFAP (Societat Espanyola de Farmàcia d'Atenció Primària). En aquest espai trobareu informació útil sobre l'ús de medicaments centrada en Atenció Primària, com per exemple intereacció entre medicaments i aliments, seguretat dels medicaments, etc.

Es tracta d'un bloc que pretén ser d'ajuda en la formació dels MIR de MFiC de l'Hospital de Bidasoa. El seu autor és Josu Abecia Valencia. Hi trobareu bastantes seccions molt útils si treballeu de forma quotidiana a urgències: casos clínics, presentació d'ECG, taller de guixos i sutura.


Comentaris